Joao Pereira: Colegii din Portugalia au făcut glume când au auzit că voi juca la Sheriff



Fundaşul formaţiei Sheriff Tiraspol şi a naţionalei de tineret a Portugaliei Joao Pereira a vorbit pentru site-ul UEFA.com despre faptul cum a ajuns la multipla campioană a Moldovei, perioada de adaptare în Divizia Naţională, dar şi despre faptul cum au reacţionat colegii săi de la selecţionata de tineret a Portugaliei la auzul veştii că acesta va juca în campionatul Moldovei, anunţă fc-sheriff.com.

- Cum au reacţionat colegii de la echipa naţională de fotbal când au auzit că voi juca la Sheriff? Desigur că glumele nu au întârziat să apară. Mulţi dintre ei sunt de acord cu mine şi cu faptul că există o perspectivă de afirmare după meciurile din Liga Campionilor sau Liga Europei. Mulţi dintre celegii mei joacă în prima ligă din Portugalia şi Spania, însă eu am drumul meu în viaţă. Este un mare pas venirea mea la Sheriff, care acum începe. Visul meu este să joc la Barcelona. Nu fiecare fotbalist are ocazia să joace pentru aşa formaţie puternică. Eu voi munci în continuare, şi cine ştie, poate voi ajunge întro zi pe Camp Nou. La moment însă îmi doresc să câştig campionatul cu Sheriff şi să facem o  figură frumoasă în cupele europene. Sper din tot sufletul ca să ajungem în grupele Ligii Campionilor a declarat Joao Pereira.

Reamintim că în această iarnă Joao Pereira a semnat un contract valabil pe 3,5 ani. Ultima destinaţie a lusitanului a fost formaţia Trofense din liga a doua a Portugaliei.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑