Futsaliştii au început pregătirile pentru amicalul cu Polonia



Naţionala Moldovei la fotbal în sală a început pregătirile pentru Preliminariile Campionatului European, ediţia 2013-2014. Primul mare examen va fi amicalele din deplasare cu Polonia, care vor avea loc săptămâna viitoare.

Antrenorul naţionalei Moldovei de fotbal în sală, Vladimir Vusatîi a convocat pentru meciul amical cu Polonia 19 jucători. Toţi sunt de la cluburi din campionatul intern, iar aproape jumătate din ei sunt jucătorii campioanei Lexmax.

- Pentru acest meci nu am convocat jucători care evoluează peste hotare. Vom încerca să jucăm doar cu cei din campionatul Moldovei. Cred că munca pe care o vom depune în aceste partide, ne va aduce rezultate bune pe viitor, a declarat selecţionerul Moldovei, Vladimir Vusatîi.

Naţionala Moldovei va întâlni Polonia pe cinci şi şase decembrie în oraşele Rzeszowie şi respectiv Krosnie (Crosnie). Anul trecut tricolorii au mai jucat două meciuri cu Polonia, la Chişinău.

- Avem amintiri plăcute de la meciurile cu Polonia. Anul trecut am reuşit să învingem, dar să obţinem şi o remiză. Selecţionata Poloniei este un adversar foarte puternic. Vara trecută au jucat trei amicale cu Campioana Mondială, Brazilia, a mai declarat Vladimir Vusatîi.

Tricolorii vor continua pregătirile pentru un nou ciclu preliminar în primele zile ale anului viitor. Naţionala va mai disputa meciuri de verificare cu Cipru, în deplasare, pe 8 şi 10 ianuarie, iar pe 15 şi 16 ianuarie, acasă cu Belarus. Pe 4 decembrie 2012, selecţionata Moldovei îşi va afla adversarii din grupa preliminară.

sursa-publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑