Geamăna-Budăi s-a calificat dramatic în 1/4 Premier League SPORTS.md



Geamăna-Budăi s-a calificat dramatic în 1/4 de finală după ce a trecut în optimi de Franzeluţa.

Formaţia din raionul Anenii Noi a trecut cu 2-1, după ce pe parcursul întâlnirii a fost condusă cu 0-1. Brutarii au marcat primii prin Mihai Căpăţînă în minutul 31. Portarul Franzeluţei Ion Rîmbu a avut câteva întervenţii salvatoare, însă la final s-a văzut învins. În ultimul minut Oleg Şoimu a restabilit egalitatea, după care în ultima secundă Viorel Bodiu a înscris golul victoriei.

Surpriza zilei a fost reuşită de Linella care a trecut cu 6-1 de GBS - una din favoritele competiţiei. Dumitru Prodius a fost eroul Linellei reuşind un hattrick. Celelalte goluri au fost marcate de Vadim Fetco, Nicolae Iurcovschi şi Alexandru Berco. Golul consolării pentru GBS a fost înscris de golgheterul Vitalie Zdraguş.

BAU-Construct s-a calificat deasemenea în pătrimi după o victorie cu 5-2 contra celor de la Trans-Oil Group. Rodion Buzdugan a marcat o triplă la învingători, iar Sergiu Buzdugan a înscris o dublă. Pentru Trans-Oil Group au marcat Dumitru Lefter şi Eduard Axenti.

Ultima partidă din 1/8 de finală se va disputa joi, 10 mai de la ora 18:00. FRF Anenii Noi se va duela cu Serviciul Grăniceri.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑