Adrian Porumboiu chiar vrea să candideze pentru președinția FRF



Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu se gândește serios să candideze pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, pentru care ar concura cu Gică Popescu și echipa lui, formată din Bogdan Stelea, Gică Hagi și Ilie Dumitrescu.

Omul de afaceri, care este un aprig contestatar al actualului sistem, spune că nu vrea să le "bage bețe în roate" altor candidați, ci consideră că ar putea manageria Federația în avantajul fotbalului.

"Sunt șanse să candidez. Sunt hotărât în proporție de 60 la sută. Nu este adevărat că aș candida numai pentru a mă opune lui Gică Popescu, de dragul de a încurca lucrurile. Nu am fost niciodată în postura de a fi sparring-partner pentru cineva. N-aș vedea de ce să nu cred că am șanse. Dacă vorbim de managementul unei instituții comerciale a FRF, să știți că nu ar fi niciun fel de disproporție. Dacă voi considera că nu sunt șanse, nu mă voi înscrie. Nu pot face aprecieri la adresa altora, știu ce pot eu să fac.", a declarat Adrian Porumboiu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport 1.

"Am o experiență acumulată și din care ar trebui să înțeleagă foarte mulți că în fotbalul românesc nu trebuie să se mai întâmple ce s-a întâmplat.", a adăugat omul de afaceri, care contestă des actualul sistem din fotbalul românesc.

Alegerile pentru președinția FRF vor avea loc în 2014. Mircea Sandu a anunțat că nu va mai candida la capătul actualului său mandat, dar în cursa pentru șefia Federației s-a înscris Gică Popescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑