Steaua se pregătește de schimbări importante



La doar câteva ore după ce-au revenit în țară (ora 02:30), din deplasarea de la Tbilisi, acolo unde s-au impus în fața celor de la Dinamo (2-0, DETALII AICI), cinci jucători importanți de la Steaua, Bourceanu, Tătărușanu, Chiricheș și Tănase plus nou-venitul Adrian Cristea, în frunte cu antrenorul Laurențiu Reghecampf și cu managerul Mihai Stoica, au fost la Tribunal pentru a fi alături de Gigi Becali(DETALII AICI).

La ieșire, Mihai Stoica a spus că la Steaua se pregătesc schimbări importante, mai ales că transferul lui Chiricheș este iminent, dar că acestea nu se pot realiza fără acceptul finanțatorului.

"Nu putem lua deciziile majore fără aprobarea lui Gigi Becali. Echipa se pregătește de schimbări mari. Trebuie să aducem un jucător de valoare în locul lui Chiricheș, un jucător de marginea terenului plus un atacant. Toate aceste decizii le poate lua Gigi Becali. Avem mai mulți fotbaliști de valoare în vizor, dar noi nu putem lua aceste hotărâri de capul nostru.

Sunt și jucători extrem de importanți, pe care i-ați văzut și la Tribunal, care sunt la final de contract și care nu vor să discute decât cu patronul echipei.", a spus oficialul roș-albaștrilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑