Mutu îl apără pe ”stelistul” Marica: ”Eu și Ciprian nu suntem dinamoviști adevărați”



01 февраля 2016

 

**VIDEO** Mutu îl apără pe ”stelistul” Marica: ”Eu și Ciprian nu suntem dinamoviști adevărați”

După ce Ciprian Marica a semnat cu Steaua, explicând faptul că Dinamo nu i-a făcut o ofertă serioasă, ci una pe WhatsApp, au fost mai multe voci care l-au acuzat pe atacantul de 30 de ani de trădare.

În apărarea lui Marica a sărit acum chiar fostul său coleg de la echipa națională, Adrian Mutu. Atacantul lui ASA Târgu Mureș a explicat că în cazul său și al lui Ciprian Marica nu se poate vorbi de trădare, pentru că ei nu sunt ”dinamoviști adevărați”.

”Nu mi se pare că Ciprian a trădat. Chiar deloc. Cred că un profesionist face alegerile pe care le crede de cuviință și în interesul lui. Am văzut tot ce s-a întâmplat, eu cred că eu sau Marica sau alți jucători care am trecut pe la Dinamo nu suntem adevărați dinamoviști, gen Florentin Petre, Hîldan, Dumnezeu să-l ierte, sau Giani Kiriță.

Ăștia sunt jucători care, dacă ar fi plecat la Steaua, ar fi trădat într-adevăr clubul Dinamo. Ei au mulți ani în spate la Dinamo. Noi am fost trecători. Că suntem simpatizanți ai lui Dinamo, așa sunt și eu, probabil e și Marica, dar asta nu înseamnă că a trădat. Marica a dat, nu știu, patru goluri pentru Dinamo”, a declarat ”Briliantul”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑