PREMIERĂ! Echipa Honda a câştigat cursa de 24 de ore din Daytona



01 февраля 2016
Foto: autosport.com

Echipa Honda a câştigat pentru prima dată în istorie cursa de 24 de ore din Daytona. Competiţia nu a fost lipsită de incidente. O maşină a luat foc, iar un pilot a ajuns în zidul de protecţie.

Echipa Honda, formată din americanii Ed Brown, Johannes van Overbeek, Scott Sharp şi brazilianul Pipo Derrani, au avut o evoluţie de invidiat la cursa de 24 de ore din Daytona, în toate cele patru clase. Aceştia nu au riscat pe toată durata competiţiei, iar cu o oră înainte de încheierea cursei, Derrani a preluat conducerea la clasa Prototipuri.

Brazilianul nu a mai putut fi întrecut de nimeni până la final, a câștigat cursa și a adus primul titlu formaţiei Honda.

Cursa a fost marcată şi de câteva abandonuri spectaculoase la clasa Prototipuri. Kyle Larson, care a câştigat titlul în sezonul trecut, a ajuns în zidul de protecţie, iar bolidul unui alt favorit, Dave Cameron a luat foc în timpul alimentării cu combustibil.

Pe locul doi la ediţia din acest an a cursei de 24 de ore din Daytona s-a clasat echipa Chevrolet, formată din Max Angelelli, Ricky Taylor, Rubens Barrichello şi Jordan Taylor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑