Zaria Bălţi a plecat în Turcia unde va efectua un cantonament



01 февраля 2016

Dis-de-dimineaţă, jucătorii echipei Zaria au sosit la aeroportul din Chişinău pentru a pleca într-un cantonament în Turcia.

Cu bălţenii se va pregăti și portarul Serghei Paşcenco, care a evoluat în ultima perioadă pentru formaţia Malavan din Iran: "Din păcate, am ales din nou greșit şi am fost nevoit să reziliez contractul cu ajutorul federaţiei. Am fost liber de contract şi FC Zaria mi-a oferit condiţii bune, de acea eu mă întorc în oraşul Bălţi." 

Alexandru Onică, Igor Ţigîrlaş şi Alexandru Grosu au întârziat la aeroport şi au fost certaţi de preşedintele clubului, Andrian Bogdan.

Noul antrenor al bălţenilor, ucraineanul Igor Rahaev, nu a plecat în Turcia împreună cu echipa.

"Le-a dat liber la băieţi trei zile. A plecat şi dumnealui acasă la familie. Este normal acest lucru. Dumnealui zboară direct din Ucraina în Antalya", a spus Bogdan.   

Căpitanul formaţiei Zaria, Gheorghe Boghiu, a mărturisit că a aşteptat mult cantonamentul din Turcia: "În primul rând aici nu am destule terenuri pentru a se pregăti pentru a doua parte a campionatului. Acolo sunt terenuri foarte bune, sunt echipe şi vom juca meciuri amicale. Să vedem unde mai avem de crescut." 

În zilele libere, jucători vor avea posibilitatea să meargă la shopping, iar unii ştiu deja ce vor cumpăra.

Pregătirea în Turcia va dura trfei săptămâni. Pentru a nu se plictisi, Alexandru Onică a luat în Turcia o carte: "Carte mi-am luat. Am şi laptop. Am luat cartea lui Alex Ferguson ca să citesc, când o să am timp liber." 

Zaria se va caza în oraşul Belek, într-un hotel de 5 stele, situat pe malul Mării Mediterane. În timpul cantonamentului, gruparea bălţeană va disputa 5 meciuri amicale.

În acest moment, se ştie că Zaria va juca cu formaţia ucraineană Karpatî Lvov şi echipa kazahă Tobol Kostanai.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑