Ianis, apărat de doi foști mari jucători ai Stelei și ai lui Dinamo: ”Nu pui căpitanul să-ți care costumul”



 

**VIDEO** Ianis, apărat de doi foști mari jucători ai Stelei și ai lui Dinamo: ”Nu pui căpitanul să-ți care costumul”

După ce Gică Hagi a dezvăluit, într-o conferință de presă, că Zoltan Kovacs i-a cerut fiului său, Ianis, căpitanul echipei naționale U17, să-i care costumul până în țară, după meciul din Andorra, doi foști jucători ai lui Dinamo și ai Stelei, Florin Bratu și Sorin Paraschiv, au amendat gestul directorului de dezvoltare al FRF.

”Nu am pățit așa ceva în carieră. Deși am mai cărat, câte una, câte alta, atunci când eram mic și mergeam prin cantonamente. Câte o geantă a vreunui jucător, că eram mic și eu atunci. Depinde și pe ce ton i-o fi spus-o. Poate i-a zis să îi țină costumul cinci minute. Dar dacă i-a zis să i-l țină până la București, atunci nu prea e normal. Nu mi se pare normal dacă i-a impus lucrul acesta lui Ianis. Poate domnul Kovacs avea mâinile ocupate. Sunt foarte multe necunoscute, nu știm în ce context s-a întâmplat lucrul ăsta”, a declarat Florin Bratu, în direct, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fostul atacant al lui Dinamo are și el elevi de vârstă apropiată lui Ianis, la Dinamo II, dar susține că nu le-a cerut niciodată așa ceva. ”Eu nici nu prea mai port costum”, a glumit Bratu.

În aceeași notă a comentat incidentul și fostul mijlocaș al Stelei, Sorin Paraschiv. ”Nu mi se pare normal. De obicei, nu pui căpitanul de echipă să-ți care costumul. De obicei, antrenorii, președinții, pun un maseur să le care un costum... Așa mi se pare normal. Sau să și-l care singur. Dar cam așa se procedează, că am mai văzut și eu... E ceva normal la nivelul ăsta. Dar să chemi căpitanul de echipă să-ți care costumul până la București, nu mi se pare normal”, a spus și Paraschiv.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑