Britanicul Gary Hunt a obţinut o nouă victorie în a treia etapă a Campionatului Mondial de cliff diving



Foto: theanimals.pics

Spectacol la înălţime! Britanicul Gary Hunt a obţinut victoria în etapa a treia a Campionatului Mondial de cliff diving. Campionul în exerciţiu, rusul Artiom Silcenko s-a clasat doar pe locul opt.

Gary Hunt a câştigat a treia etapă a Mondialului de Cliff Diving, care a avut loc în Irlanda. Britanicul a fost mai bun decât americanul Steven LoBue şi a primit din partea juriului 445 de puncte.

Ultima treaptă a podiumului a compeltat-o britanicul Jonathan Paredes. Unul dintre cei mai titraţi sportivi, columbianul Orlando Duque s-a clasat doar pe locul patru. Campionul mondial în exerciţiu, rusul Artiom Silcenko a încheiat concursul pe locul opt.

Cei 14 sportivi care au participat la această competiţie au sărit de la o înălţime de 28 de metri. Gary Hunt a rămas lider în clasamentul general, acumulând 580 de puncte. Britanicul este urmat de Steven LoBue şi Johnathan Paredes.

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de Cliff Diving va avea loc în Norvegia pe 12 iulie. Campionul va fi cunoscut după ultima rundă, care va avea loc pe 19 octombrie, în Brazilia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑