Burleanu, despre anularea rentei viagere a lui Sandu: ”A fost recompensat pe deplin până acum”



 

**VIDEO** Burleanu, despre anularea rentei viagere a lui Sandu: ”A fost recompensat pe deplin până acum”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a explicat, într-o conferință de presă, de ce i s-a anulat lui Mircea Sandu pachetul de beneficii și renta viageră la Adunarea Generală a FRF de sâmbătă (DETALII).

„Nu sunt într-un război cu Mircea Sandu. Sunt managerul unei organizații care își urmărește interesul insituției și de aceea am pus în discuție renta viageră a lui Sandu.

Pe 5 martie, membrilor afiliați ai FRF li s-a cerut acordul în ceea ce privește conferirea titlului de președinte de onoare lui Mircea Sandu și nu alte beneficii financiare.

Pentru tot ceea ce a făcut Sandu, consider că a fost recompensat pe deplin prin salarii, comisioane, prime... milioane și milioane de euro. El nu se află într-o situație de dependență financiară care să oblige FRF să continue această rentă. Aștept o renunțare unilaterală a domnului Sandu la acest contract”, a declarat Burleanu.

Mircea Sandu și-a păstrat, în urma Adunării Generale, doar cu titulatura de președinte de onoare al Federației Române de Fobtal. Cu toate acestea, deși s-a votat anularea pachetului de beneficii a fostului președinte, Burleanu a recunoscut că măsura nu poate fi aplicată decât în cazul în care Mircea Sandu este de acord să renunțe la acesta.

„Decizia FRF de încetare a plății la renta viageră poate fi pusă în aplicare doar după un proces, în cazul în care Mircea Sandu nu este dispus să renunțe”, a mai spus președintele Federației.

De altfel, același lucru îl declarase și Mircea Sandu după aflarea deciziei FRF. În ceea ce mă priveşte, nu au decis nimic. Pentru că astfel de decizii nu se pot aplica retroactiv. Noul statut va intra în vigoare odată cu hotărârea instanţei. Dar hotărârile nu au retroactivitate. Oricum, în cazul în care aplică această decizie îi voi da în judecată", a spus ”Nașul”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑