Raț se teme de meciul cu Ungaria: "Ultimul meci ar trebui să fie un semnal de alarmă. Va fi altceva!"



 

**VIDEO** Raț se teme de meciul cu Ungaria:

România are șanse mari să ajungă la Campionatul European din 2016, dar remiza de la Belfast, cu Irlanda de Nord, a fost una mai degrabă neconvingătoare pentru tricolori.

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Răzvan Raț a ținut să lanseze un avertisment înaintea duelului cu Ungaria, reprezentativă aflată pe locul 3 al treilea în grupa F a preliminariilor, însă la doar 3 puncte în spatele României.

"Meciul cu Irlanda de Nord a fost o mică denivelare în drumul nostru spre Euro și asta a fost tot. Ne ajuta mult mai mult să câștigăm acolo. Dacă ne aducem însă aminte de ocaziile lor, am scos un rezultat bun. La Budapesta va fi cu totul altceva și multe se pot întâmpla. Ultimul meci ar trebui să fie un semnal de alarmă și în Ungaria să fim mult mai precauți", a spus fundașul grecilor de la PAOK Salonic.

Lăsat în tribună cu Irlanda de Nord, Răzvan Raț nu înțelege în continuare de ce nu a fost folosit, deși era apt.

"Am fost foarte supărat că nu am jucat, eram dornic să fac asta. În niciun caz nu am dreptul să am un conflict cu selecționerul, dar nici cu restul staff-ului, eu așa consider. Orice comentariu al meu se poate interpreta și nu vreau să declanșez o polemică. Am vrut doar să fiu pe teren, orice jucător își dorește să joace când vine la echipa națională, pentru că de aia vii acolo. Eu mă simt acum foarte bine și nu mai am vreo problemă cu accidentarea".

Pe 4 iulie, Răzvan Raț va pleca în cantonamentul lui PAOK din Olanda, acolo unde va face cunoștință și cu noul antrenor al elenilor, Igor Tudor, fostul mare jucător al lui Juventus din perioada 1998-2007.

"Nu am avut încă ocazia să mă întâlnesc cu Igor Tudor, însă doar timpul va demonstra dacă e o soluție bună pentru PAOK. Eu sper că totul va fi bine și noua organigramă a clubului va funcționa", a precizat internaționalul român.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑