Gol fabulos în Divizia Naţională! Jucătorul Alex Bruno a adus victorie echipei Zimbru



01 августа 2016
FOTO: lodz.sport.pl
Gol fabulos în Divizia Naţională! Jucătorul brazilian al echipei Zimbru Alex Bruno a reuşit o execuţie de zile mari în derby-ul etapei a doua cu Milsami şi a adus echipei sale victoria.
"Am marcat pentru Zimbru 4 goluri. Acesta de azi este unul dintre cele mai frumoase. Dacă îmi amintesc bine, şi în sezonul trecut am înscris un gol frumos şi la fel de important", a spus Alex Bruno.
Milsami a forţat egalarea, iar aproape de finalul meciului a ratat o ocazie uriaşă de a restabili echilibrul pe tabela de marcaj. Atacantul Eugen Sidorenco a scăpat singur cu goalkeeperul advers Denis Rusu, însă a trimis balonul pe lângă poartă.
"Nu am meritat această înfrângere. Am avut ocazii mai multe şi posesie. Am avut ocazii destule pentru a înscrie. Am încasat un gol frumos. E clar, dar să-l mai punem să mai execute aşa de 100 de ori că nu mai nimereşte poarta de la aşa distanţă", a spus antrenorul Milsami, Andrian Sosnovschi.
Spiritele s-au încins pe final de meci, iar jucătorii celor două formaţii au fost la un pas de o bătaie generală în urma unei acţiuni ofensive a "vulturilor".
Zimbru s-a impus cu scorul de 1-0 şi a obţinut a doua victorie consecutiv în Divizia Naţională. Echipa pregătită de Flavius Stoican este lider în campionat cu şase puncte din tot atâtea posibile.
"Aceste victorii ne dau încredere. Cred că suntem pe drumul cel bun. Important este să rămânem modeşti şi să muncim mult pentru că mai avem multe de pus la punct în timpul unui meci. Trebuie să rămânem modeşti, pentru că vreau să câştigăm acest campionat", a spus antrenorul Zimbru, Flavius Stoican.
CF Ungheni a obţinut primul punct în Divizia Naţională. Nou-promovata a remizat cu Speranţa Nisporeni, scor 0-0.
Cu o zi mai devreme, Sheriff a învins Dinamo-Auto cu 1-0, iar Saxan s-a impus în faţa formaţiei Academia cu acelaşi scor. O altă partidă, cea dintre Zarea şi Petrocub Hânceşti s-a încheiat fără goluri. Astfel, în etapa a doua a Diviziei Naţionale s-au marcat doar trei goluri.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑