FMF надеется, что Вирджилиу Постолаки будет играть за молдавскую сборную



41 августа 2018

Шикарный гол в матче международного Кубка чемпионов против мадридского "Атлетико" позволил молдавскому футболисту "Пари Сен-Жермен" Вирджилиу Постолаки на время оказаться в центре внимания мировых спортивных СМИ.

Подробнее - в видеосюжете канала Publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+2 1 Dhk 3 августа 2018 | 14:21 Tatăl său a spus că el si Virgil cum îl mai cheamă.. doresc sa îmbrace tricoul naționalei romane. Tuturor li se pare ca daca a marcat un gol împotriva lui Atletico gata e vedetă..e un mucos.. Atletico a jucat cu a 3-a echipa..chiar credeti ca la PSG va deveni jucător de baza? Nu! Va sta meci de meci pe banca de rezerve.. căci nu are șanse împotriva lui Enumăr,Daca nu etc. Decat asa jucator la Nationala care nu are meciuri pentru echipa de club,mai bine convoi un jucător din Divizia Națională care si-ar da viata pentru Nationala sa..dar nu mucosul asta care se crede vedeta si asteapta milioane..sunt sigur ca in curand îl veți vedea împrumutat prin liga a 3 din Franța.. dacă va face fata si acolo..vom ajunge martori cand el singur peste vro 3-4 ani se va ruga sa fie primit la Nationala Moldovei..asa "patrioti '' ca el trebuie trimis în nahui de către FMF si de catre iubitorii de fotbal din Moldova. Hai Moldova! Vom face fata si fara el.
+2 1 Pentru fux 1 августа 2018 | 21:47 Așa va fi
-2 39 Фукс 1 августа 2018 | 18:01 ФМФ - сбо
+2 1 Mad 1 августа 2018 | 17:47 Cred ca tot depindede părinți cum n-ai vb cum n-ai face e din Moldova și dacai patriot ai tari va veni pentru naționala exemple de asfel cazuri sunt o mulțime .... speram sa easa bine

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑