Chelsea Londra a castigat duminică seara cu 2 la 1 derby-ul cu Manchester City din Campionatul Angliei



 

28.10.2013 21:41

Golul victoriei a fost marcat de Fernando Torres in ultimul minut, dupa o gravă greşeală din defensiva oaspeţilor. Antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho a avut o reacţie incredibilă dupa gol şi s-a imbrăţişat cu suporterii.

Jose Mourinho si-a iesit din minti dupa golul marcat de Fernando Torres. Spaniolul l-a facut sa sara in sus de bucurie pe Mourinho dupa ce a profitat de gata uriasa a lui Nastasic. Dupa meci, antrenorul celor de la Manchester City, Manuel Pelegrini a refuzat sa de-a mana cu Mourinho, considerand ca acesta a avut o reactie total neadecvata la gol. Chelsea a condus aseara cu 1 la 0 dupa golul inscris de Andre Schurrle. Argentinianul Aguero a egalat pentru City, insa Torres a stabilit scorul final. Chelsea imparte locurile 2-3 in clasament cu Liverpool, ambele avand cu doua puncte mai putin decat liderul Arsenal Londra. Pe pozitia a patra a urcat Tottenham, care a invins aseara cu 1 la 0 echipa Hull City. Golul victoriei a fost inscris de Roberto Soldado din penalty.


In Spania, Atletico Madrid a castigat cu 5 la 0 partida cu Betis Sevilla. Primul gol al meciului a fost marcat dupa doar 14 secunde de atacantul de numai 18 ani, Oliver Torres. Pentru gazde au mai înscris David Villa, de doua ori, Diego Costa şi Gabi. Atletico ocupa locul al doilea in clasament, avand cu un punct mai putin decat Barcelona si cu cinci mai multe decat a treia clasata, Real Madrid.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑