Ghionea pleacă de la Viitorul. Ce planuri are și ce spune de Chiricheș și Gardoș



></p><p><strong>Sorin Ghionea (34 de ani) a jucat timp de 7 sezoane pentru Steaua, însă după plecarea din Ghencea, apărătorul nu a avut parte de aceleași satisfacții. </strong></p><p>Transferul în Rusia, la Rostov, nu a fost unul de bun augur, iar după aceea au urmat treceri pe la Poli Timișoara, Târgu Mureș, Concordia Chiajna și Viitorul. Apărătorul a evoluat la echipa lui Gică Hagi timp de mai puțin de jumătate de an, iar acum speră să își găsească o nouă formație.</p><p><em><strong>, a spus Ghionea într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport. 

Fost fundaș central de fier în echipa Stelei, Ghionea a vorbit despre situația lui Vlad Chiricheș de la Tottenham și despre Florin Gardoș, apărătorul său preferat din actualul lot al campioanei.

"Pentru el e foarte important să mențină această formă și să fie modest așa cum a demonstrat de-a lungul timpului și să crească de la meci la meci. Dacă e sănătos și va avea aceeași evoluție probabil va merge la o echipă și mai importantă. Nu sunt întâmplătoare laudele.

Eu am spus și înainte să plece Chiricheș că Steaua are un fundaș central foarte bun și modest care a vorbit mai mult pe teren. Când i s-a oferit posibilitatea să joace a făcut-o cel mai bine și el e numărul unu în centrul apărării steliste. Are toate premizele să meargă într-un campionat mult mai puternic", a spus Ghionea. 

Fostul jucător al Stelei consideră că revenirea lui Adrian Mutu în Liga 1 va fi de bun augur atât pentru Petrolul, cât și pentru întreaga întrecere. 

"Fotbalistic vorbind ar fi un mare plus pentru Petrolul și fotbalul românesc ar avea de câștigat prin venirea lui", este de părere fundașul născut la Galați. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑