Chievo - Lazio 0-2. Ștefan Radu a fost titular și a jucat fără greșeală în fața lui Thereau



02 февраля 2014

 

**VIDEO** Chievo - Lazio 0-2. Ștefan Radu a fost titular și a jucat fără greșeală în fața lui Thereau

Revenit după o accidentare, Ștefan Radu a fost titular pentru Lazio, care s-a întors cu victorie din a doua deplasare la rând.

Pe terenul lui Chievo, la care Adrian Stoian a rămas pe bancă, Lazio a deschis scorul foarte repede prin Candreva, ajuns la al şaptelea gol stagional. Candreva putea înscrie din nou în minutul 29, însă mingea trimisa de el din lovitură liberă a fost deviată in bară.

Autorul pasei de gol pentru Candreva, Keita a fost aproape de o reușită spectaculoasă cu călcâiul, în repriza secundă (55). Ocazia lui Lulic din minutul 66 avea să anunțe reușita secundă a oaspeților - tânărul Keita a bifat al treilea său gol din campionat cu o execuţie deviată (70).

Pentru Lazio, urmează marele derby cu Roma, transmis în direct de Digi Sport 1, duminica viitoare, de la ora 16:00.

Chievo (3-4-3): Puggioni - Frey, Dainelli (18 Canini), Cesar - Sardo, Bentivoglio (62 Pellisier), Hetemaj (44 Radovanovic), Drame - Thereau, Rigoni, Paloschi. Antrenor: Eugnio Corini

Lazio (3-4-3): Berisha - Biava, Andre Dias, Șt. Radu - Cavanda, Ledesma, Biglia, Lulic - Candreva (90+2 Crecco), Klose (90 Perea), B. Keita (84 A. Gonzalez). Antrenor: Edoardo Reja

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑