Steaua a învins rivala Dinamo în prima manță din semifinalele Cupei României.



 

28.03.2014 20:09

Steaua Bucureşti este cu un picior în finala Cupei României. "Roş-albaştrii" au umilit aseară cu 5 la 2 rivala de moarte Dinamo Bucureşti în prima manşă din semifinale. Derby-ul a început cu un spectacol pirotehnic din partea galeriilor ambelor formaţii.

Partida dintre Steaua şi Dinamo a fost întreruptă după un singur minut de joc. Fanii celor două echipe au aruncat cu torţe pe teren aşa că centralul a fost nevoit să anunţe o pauză pentru a înlătura obiectele de pe gazon.

La mijlocul primei reprize, Latovlevici a deschis scorul cu o execuţie de senzaţie, însă bucuria gazdelor a durat doar 10 minute. Rotariu a egalat pentru Dinamo. Până la pauză Steaua a decis soarta partidei reuşind să marcheze de 3 ori prin Varela, Chipciu şi Tănase.

În repriza secundă Dinamo a redus din diferenţă prin Lazăr, dar în minutul 76 Keseru a stabilit scorul final de 5 la 2. În urma acestei victorii, antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf s-a autoproclamat cel mai bun antrenor din România.

Returul dintre Steaua şi Dinamo se va juca peste 3 săptămâni, iar învingătoarea se va bate în finală cu Astra sau Petrolul.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑