Ciprian Prună: ”Am lucrat mult la partea fizică, era normal ca echipa să sufere!”



 

**VIDEO** Ciprian Prună: ”Am lucrat mult la partea fizică, era normal ca echipa să sufere!”

Ciprian Prună este mulțumit de felul în care steliștii au reacționat la pregătirea fizică, îi laudă pe Tănase și pe Chipciu și explică prestația slabă a echipei din primul cantonament.

Steaua se află deja în al doilea cantonament al verii, a disputat chiar și primul amical (DETALII AICI), dar una dintre întrebările frecvente din rândul suporterilor roș-albaștrilor este aceea legată de felul în care va arăta echipa acum după ce Thomas Neubert a plecat.

Ciprian Prună, unul dintre cei doi preparatori fizici ai campionilor, alături de Julian Jimenez, a acceptat să fie gazda echipei Digi Sport în cantonamentul Stelei din Italia. Prună le-a arătat jurnaliștilor care sunt aparatele la care se pregătesc campionii, dar a și explicat care este filosofia de lucru a noului staff din Ghencea.

”Băieții se descurcă foarte bine. Eu spun că suntem bine până acum, sperăm să avem și rezultate, să fie și mai bine.

A fost o perioadă în care am lucrat mai mult partea fizică, cu antrenamente în ziua meciului și e normal ca jucătorii să se simtă mai grei. Acum trecem în partea a doua, cu specific pe ceea ce ne interesează pentru meciurile oficiale.

Nu cred că trebuie să vorbim de un nivel de formă. La fotbal este vorba despre un plafon, despre un anumit nivel de pregătire la care trebuie să ajungi și unde să te menții pentru o perioadă mai lungă de timp”, a spus Prună.

Chestionat care sunt jucătorii care l-au impresionat cel mai mult, Prună a replicat: ”Chipciu și Tănase, dar să știți că toți stau foarte bine fizic”

Într-un final, Prună a fost de acord să facă o comparație și cu metodele implementate de Neubert la Steaua.

”Erau alte metode până acum, noi am venit cu altele, nu este niciun fel de problemă. Până la urmă, metodele de pregătire fizică n-au fost inventate de nemți, ci de americani.

Acel lichid verde, care a făcut atâta vâlvă atunci la Steaua, nu era decât pentru hidratare, dar era ceva nou în România, și de aici au apărut toate discuțiile.

Noi avem mare încredere în ceea ce facem și tindem ca Steaua să ajungă la un nivel de pregătire similar cu cel din Premier League, acolo unde echipele sunt foarte bine pregătite”, a mai spus Prună.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑