Hagi și-a aflat pedeapsa, după ieșirea nervoasă din meciul cu Steaua. Eliminarea "Regelui"



02 сентября 2015

 

Hagi și-a aflat pedeapsa, după ieșirea nervoasă din meciul cu Steaua. **VIDEO** Eliminarea

VIDEO Steaua - Viitorul 1-0. Managerul tehnic de la FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a fost eliminat duminică de pe bancă, la meciul pierdut de constănțeni pe terenul Stelei, în etapa a 9-a din Liga 1.

"Regele" va urmări din tribune următoarele două meciuri din campionat ale echipei sale, conform deciziei de miercuri a Comisiei de Disciplină a FRF, care l-a amendat și cu 360 de lei pentru eliminare.

În minutul 66 al întâlnirii de pe Arena Națională, Hagi (50 de ani) a protestat vehement la o decizie a arbitrului Cătălin Popa, care a lăsat jocul să continue la o cădere a lui Cristian Ganea în careul stelist, după un duel cu Adi Popa. După un dialog extrem de aprins cu rezerva Iulian Călin, managerul tehnic de la Viitorul a fost trimis în tribune.

La final, "Regele" a criticat arbitrajul, spunând că nu exista un penalty mai clar decât cel pe care Viitorul trebuia să-l primească la faza respectivă.

VIDEO Pandurii - Dinamo 2-2. Tot în ședința de miercuri a fost judecată și eliminarea lui Edi Iordănescu, antrenorul de la Pandurii Tg. Jiu, eliminat la meciul cu Dinamo. Tot două etape de suspendare a primit și Iordănescu junior. 

VIDEO CFR Cluj - FC Botoșani 3-1. Stelian Cucu, de la FC Botoșani, eliminat în ultimul meci al etapei, a fost suspendat și el pentru două meciuri.

"1. Gugu Ionuț vs. AFC ASA 2013 Tg.-Mureș – neexecutare Hotărâre CNSL – Termen 09.09.2015 pentru confirmarea plății;

2. Cristescu Marian vs. AFC Astra Giurgiu – neexecutare Hotărâre CNSL – Închide procedura, clubul achitând debitul către jucător;

3. FC Steaua vs. FC Viitorul Constanța – eliminare – În baza art. 53.1 și 2 din RD se sancționează dl. Hagi Gheorghe, antrenor FC Viitorul Constanța, cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate de 360 lei;

4. CS Pandurii Tg. Jiu vs. FC Dinamo 1948 – eliminare – În baza art. 53.1 din RD se sancționează dl. Eduard Iordănescu, antrenor CS Pandurii Tg. Jiu, cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate de 320 lei;

5. FC CFR 1907 Cluj vs. AFC Botoșani – eliminare – În baza art. 63.1. + 63.2.1 se sancționează jucătorul Cucu Stelian (FC Botoșani) cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate de 740 lei".

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Cuptor Ludmila (facebookvkok-1ok-2instagramlinkedinmirtesenmail.rumyspace,twitterprivet.ruforsquaremamagagasportszoominfonewsnume cuptor ludmila)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑