Xavi a marcat din nou în Qatar. cu reușita mijlocașului spaniol



02 октября 2015

 

Xavi a marcat din nou în Qatar. **VIDEO** cu reușita mijlocașului spaniol

Xavi s-a despărțit de Barcelona în vară și a ales să joace în Qatar, la Al Saad, acolo unde se descurcă excelent. După ce a fost ales cel mai bun jucător din campionat în luna septembrie, veteranul de 35 de ani a început în forță și luna octombrie.

Mijlocașul iberic a înscris în disputa pe câștigată de Al Sadd cu 2-1 pe terenul celor de la Al Ahli. Xavi a deschis scorul în minutul 4 al partidei, reluând din prima în plasă, din apropierea punctului cu var, o centrare venită din flancul drept al ofensivei echipei sale. Gazdele au egalat în minutul 52 prin Mubele, iar Hassan Khalid a adus victoria echipei lui Xavi cu un gol în minutul 82.

Al Saad rămâne neînvinsă după 4 meciuri în Qatar și cu 10 puncte s-a înstalat, cel puțin pentru moment, pe primul loc al clasamentului. Un mare merit pentru această performanță îi aparține lui Xavi, care în acest start de campionat a marcat deja de două ori și a oferit colegilă săi 3 pase decisive.

Mijlocaşul catalan este cel mai titrat fotbalist din istoria naţionalei Spaniei (un titlu mondial, două europene), precum şi a Barcelonei, pentru care a disputat aproape 800 de de meciuri oficiale. Xavi a câştigat 25 de trofee de la debutul său la prima echipă a Barcei, în 1998.

VIDEO CU GOLUL LUI XAVI

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑