Lazio - AC Milan 1-3. Rossonerii, la a treia victorie la rând, au urcat pe locul 6



 

**VIDEO** Lazio - AC Milan 1-3. Rossonerii, la a treia victorie la rând, au urcat pe locul 6

Spectacol în Serie A TIM. AC Milan a câștigat cu 3-1 în deplasare derby-ul zilei, contra lui Lazio, la care Ștefan Radu a fost doar rezervă neutilizată. Rossonerii au ajuns la trei victorii consecutive în campionat și au urcat pe locul 6.

Sinisa Mihajlovic nu a avut milă de fosta sa echipă. AC Milan a început perfect meciul din deplasare, cu Lazio. Bertolacci a deschis scorul în minutul 25, iar oaspeții își puteau majora avantajul înaintea pauzei.

Marchetti a avut noroc la incursiunea lui Cerci, bine lansat de Montolivo (37). Partea secundă a adus totuși desprinderea milanezilor. Abia intrat pe gazon, Mexes a marcat al doilea gol pentru rossonerii. Lazio putea reintra în joc la jumătatea reprizei - Lulic nu a înscris (68), iar golul a venit tot în poarta gazdelor. Assist Bonaventura și finalizare Bacca, în minutul 79.

Până la final, Lazio a reușit doar să reducă din handicap. Kishna a punctat în minutul 84 - olandezul în vârstă de 20 de ani a marcat cel de-al doilea său gol în Serie A. S-a terminat 3-1 pentru Milan, care are trei victorii consecutive în Serie A TIM. Diavolul a urcat pe locul 6, cu 19 puncte. Lazio este cu o poziție mai jos și are un punct în minus.

ECHIPELE

Lazio: Marchetti - Basta, Mauricio, Gentiletti, Lulic - Onazi (Cataldi, 46), Biglia - Candreva (Kishna, 63), Milinkovic-Savic (Matri, 71), Felipe Anderson - Klose
Antrenor: Stefano Pioli

Milan: Donnarumma - De Sciglio, Alex (Mexes, 51), Romagnoli, Antonelli - Kucka, Montolivo, Bertolacci (Poli, 35) - Cerci (Honda, 81), Bacca, Bonaventura
Antrenor: Sinisa Mihajlovic

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑