Roman Pilipciuk, fostul antrenor a dacilor a stat în tribune la meciul dintre Dacia și Sheriff



02 декабря 2013

Roman_Pilipciuk

În derby-ul etapei a 17-a din Divizia Naţională, «Dacia» - «Sheriff» (1:3), a asistat fostul tehnician al «dacilor», Roman Pilipciuk. La finalul întâlnirii specialistul ucrainean şi-a spus impresiile despre joc.

- Domnule Roman, ce v-a adus în Moldova?
- Pur şi simplu am venit. Se poate spune că mi s-a făcut dor. În realitate am venit să văd meciul. «Dacia» - «Sheriff» - este un adevărat derby în care de fiecare dată vezi multă luptă, goluri marcate şi există intriga din jurul meciului. Nu regret deloc că am venit. Am primit o plăcere enormă. E vizibil că nivelul campionatului Moldovei a crescut. Sunt fotbalişti buni şi de calitate. Şi fotbalul de astăzi a demonstrat acest lucru.
- Aţi venit pur şi simplu să urmăriţi meciul sau vă gândiţi să vă întoarceţi?
- Doar să văd meciul.
- Dar aţi dori să reveniţi la «Dacia»?
- De ce nu? Nostalgie este. Când am fost la «Dacia», echipa nu arăta ca acum. Acum echipa are şi terenuri de antrenament şi o bază personală. Fiţi de acord, este important acest lucru. Sunt fericit că echipa progresează şi există aşa oameni ca Adlan Şişhanov, care cheltuie bani şi investesc în fotbalul moldovenesc. Este un mare avantaj.
- Ce puteţi spune despre meci? Cum credeţi, de ce a pierdut azi «Dacia» împotriva lui «Sheriff»?
- Cred că nivelul jucătorilor de la «Sheriff» este mai mare şi jocul organizat al «Daciei» a fost mai slab decât al adversarului. În prima repriză «Sheriff» a deschis scorul după o greşeală a portarului, iar apoi a jucat la aşteptare. Cum «Dacia» a egalat, «Sheriff» a forţat. A fost evident cum la «Dacia» apăreau greşelile neforţate, după care au şi fost marcate încă două goluri. Din păcate, «Sheriff» a obţinut astăzi o victorie meritată.

Источник – divizianationala.com


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑