Zlatan, decisiv din nou pentru PSG, într-un meci cu o echipă de amatori



**VIDEO** Zlatan, decisiv din nou pentru PSG, într-un meci cu o echipă de amatori

PSG s-a calificat cu emoții în șaisprezecimile de finală ale Cupei Franței. Deținătoarea trofeului s-a impus la limită în disputa cu Wasquehal, formație de amatori din liga a patra franceză.

Deși a avut în teren mai mulți jucători de top, PSG nu a fost în stare să marcheze în prima repriză, pe care a început-o destul de slab. Wasquehal a avut prima ocazie prin Geoffrey Cabaye, fratele lui Yohan Cabaye, fost mijlocaș la PSG.

Echipa lui Blanc a trecut apoi la conducerea partidei, dar a reușit să puncteze abia în minutul 61. Zlatan Ibrahimovic a reușit singurul gol al meciului, după o centrare a lui Veratti și o ieșire greșită a portarului gazdelor. Pentru atacantul suedez acesta a fost al 18-lea gol stagional în 23 de meciuri.

VIDEO CU GOLUL LUI IBRAHIMOVIC

Cu această victorie, formația pregătită lui Blanc își continuă parcursul fără înfrângere în acest an competițional din fotbalul francez. În campionat, PSG e lider detașat, cu 51 de puncte strânse în 19 meciuri. AS Monaco, formația aflată pe locul secunde la mare distanță în stape, cu 32 de puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑