Pellegrini trebuie să câștige un trofeu pentru a rămâne la City. "Ceva nu este în regulă"



**Pellegrini trebuie să câștige un trofeu** pentru a rămâne la City.

VIDEO Man. City - Barcelona 1-2. Manchester City a pierdut duelul cu Barcelona, din UEFA Champions League, scor 1-2, fiind acum la un pas de eliminarea din Europa, iar apoi a venit pentru campioana Angliei și înfrângerea din campionat cu rivala Liverpool, tot 1-2.

După cele două eșecuri, scaunul lui Manuel Pellegrini se clatină serios. Presa din Anglia scrie că antrenorul este obligat să câștige măcar un trofeu, pentru a-și salva postul la Manchester City.

City a ratat Cupa Ligii, iar în Cupa Angliei a fost eliminată încă din turul al patrulea, după 0-2 pe teren propriu cu Middlesbrough, echipă de liga a doua.

Dezamăgirea cei mai mare a șefilor lui City vine însă din Premier League, acolo unde Pellegrini a ratat șansa să se apropie la două puncte cu Chelsea. Diferența dintre cele două echipe este de cinci puncte, cu mențiunea că londonezii au și un meci în minus.

"Ceva nu este în regulă cu Manchester City și acolo trebuie neapărat să apară schimbări la sfârșitul sezonului", a punctat și expertul celor de la Sky, Jamie Carragher, fostul mare fundaș al lui Liverpool.

"Pellegrini nu au fost responsabil pentru toate transferurile, însă are la echipă oameni precum Hart, Kompany, Zabaleta, Yaya Toure, David Silva și Sergio Aguero. Jovetic a fost în schimb o mare dezamăgire, iar Navas, Sagna sau Caballero nu au confirmat nici ei", susțin jurnaliștii englezi. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑