Daniel Niculae e invitat la "Fotbal Club" (ora 18:00): "A fost o intrare urâtă, bine că Bănel n-are nimic!"



 

**VIDEO** Daniel Niculae e invitat la

VIDEO Rapid - Viitorul 0-0. Giuleştenii au obţinut un punct muncit în faţa echipei lui Gică Hagi, deşi au jucat o repriză în dublă inferioritate.

Eliminaţi încă dinaintea pauzei, Daniel Niculae (41) şi Tomas Jossl (44) le-au complicat misiunea colegilor săi, iar atacantul român a ţinut să îşi ceară scuze după meci pentru intrarea care i-ar fi putut provoca o gravă accidentare lui Bănel Nicoliţă.

Marţi, Daniel Niculae este invitatul lui Radu Naum în emisiunea "Fotbal Club", care va fi ÎN DIRECT de la ora 18:00, pe Digi Sport 1. "Nico" va vorbi despre momentul eliminării, dar şi despre consecinţele partidei cu Viitorul.

Daniel Niculae a declarat după meci, la zona mixtă: "Din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat la finalul primei reprize şi ne-a dereglat tot sistemul, pentru că dacă am fi reuşit să rămânem 11 am fi câştigat, văzând prima repriză. Îmi pare rău pentru băieţii care au luptat eroic, pentru suporterii care ne-au încurajat. Este un punct meritat, asta e, mergem mai departe.

Eram ferm convins că nu a fost de roşu direct, a fost o minge între doi, am crezut că venim să jucăm amândoi balonul, dar Bănel a fost mai rapid, şi-a protejat piciorul, eu am venit ca şi cum era minge între doi şi din păcate a fost un atac întârziat. Am crezut că doar l-am lovit în lateral, nu a fost un atac în intensitate. La reluare am văzut că a fost puţin mai mult".

Dacă vorbim de faza aceea (n.r. la Jossl), am văzut reluările pe teren, mi s-a părut exagerat cartonaşul, iar după a fost unul meritat, chiar dacă nu am avut intensitate şi nu l-am lovit foarte tare. A fost o intrare urâtă, bine că nu are nimic, l-am şi ridicat pe Bănel imediat după".

În primă fază, arbitrul George Găman a intenționat să-i acorde cartonaș galben rapidistului, după care a revenit asupra deciziei și i-a arătat ”roșu”. Etapa viitoare, cu Gaz Metan, Daniel Niculae va fi suspendat. ”Cu tot respectul pentru colegul nostru, este un fault de roșu direct. Bine că nu i-a rupt piciorul lui Bănel. Este atac clar, nu are rost să mai comentăm”, a comentat Gabi Balint, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑