Tenismenii echipei de Cupă Davis a Belarusului, gata să învingă Moldova chiar şi pe zgură



 

Max Mirnîi şi compania îi contrazic pe tricolori. Tenismenii echipei de Cupă Davis a Belarusului au declarat că sunt gata să învingă Moldova, chiar şi pe zgură, suprafaţă care este văzută ca un avantaj de jucătorii moldoveni.

Unul dintre cei mai buni jucători de tenis de dublu din lume, vedeta echipei Belarusului de Cupa Davis, Max Mirnîi nu vede o problemă în terenul instalat la Sala Polivalentă. Mirnîi, alături de căpitanul echipei, Vladimir Volcikov sunt convinşi că nimeni nu este avantajat de faptul că meciurile se vor juca pe zgură.

"Noi, ca şi băieţii din Moldova, ne-am format pe această suprafaţă. Este o suprafaţă tradiţională în Belarus. Din copilărie, toţi am jucat pe zgură. (...) Avantajul Moldovei este doar faptul că joacă acasă", a menţionat Mirnîi.

"În echipa noastră avem jucători puternici. Nu ne temem de greutăţi. Ştim ce înseamnă victoria. Suntem motivaţi să ieşim pe teren, să jucăm şi să câştigăm", a declarat Vladimir Volcikov, căpitan Belarus.

Tricolorii sunt de altă părere. "Ei joacă mai bine pe suprafeţe mai rapide. Acum terenul este destul de lent şi trebuie să fii destul de rezistent. Cred că noi cu Maxim Dubarenco suntem destul de bine pregătiţi. Sper să câştigăm", a precizat Radu Albot, jucător Moldova.

Primele două meciuri de simplu din cadrul partidei de Cupa Davis dintre Moldova şi Belarus se vor juca vineri. Sâmbătă va avea loc partida de dublu în care, cel mai probabil, va juca vedeta bieloruşilor, Mirnîi. Ultimele două meciuri de simplu sunt programate duminică.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑