Flavius Stoican este dezamăgit de suspendarea primită: "Mă așteptam doar la un avertisment"



 

**VIDEO** Flavius Stoican este dezamăgit de suspendarea primită:

Flavius Stoican nu a trecut încă peste evenimentele de la meciul Petrolul - Dinamo, scor 2-2 (VIDEO AICI), când antrenorul a acuzat dur arbitrajul lui Radu Petrescu.

Suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF (VIDEO AICI), Stoican este dezamăgit de decizia luată împotriva sa și spune că oricine ar fi reacționat la fel pe finalul primei reprize, dacă ar fi fost în locul lui.

"Vă spun sincer, eu mă așteptam să primesc doar un avertisment, pentru că este prima dată când sunt la Comisiile de Disciplină, dar asta e, am greșit, plătesc. Cred că toți cei care pun suflet într-o meserie ar fi făcut ce am făcut eu.

Am fost sigur de faptul că am avut henț acolo și mă întreb cum cineva de la câțiva metri nu a putut să vadă. Plus că înainte am primit un penalty și nici măcar nu am protestat, am mers pe mâna arbitrului. Apoi am avut penalty cu eliminare la Lazăr, nu am protestat iar, doar am gesticulat", a spus Stoican, într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club, de pe Digi Sport 1.

Prezent în studio, colaboratorul Digi Sport, Ilie Dumitrescu l-a sfătuit pe Flavius Stoican să fie mai cumpătat pe viitor, însă în același timp a remarcat calitățile tânărului antrenor.

"Uită-te la imaginile cu tine la televizor și o să-ți dai seama că nu ai cum să faci lucrul acesta. Ești la 72 de ore după acest eveniment. Tu ai un viitor în meseria asta de antrenor, calitățile tale sunt extraordinare. Ți-ai arătat abilitățile într-un moment de criză", a fost mesajul fostului internațional român pentru Stoican.

Tehnicianul lui Dinamo e convins că nu va mai protesta la vel de vehement pe viitor. "Eu niciodată nu o să acuz public arbitrajul, atunci așa a simțit, dar nu înseamnă că se repetă, sau că vorbim de un gest normal, mai ales că am luat două etape de suspendare".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑