AC Milan continuă sub domnia Berlusconi. ”Vom investi foarte mulți bani!”



AC Milan continuă sub domnia **Berlusconi.** ”Vom investi foarte mulți bani!”

Barbara, fiica lui Silvio Berlusconi, și-a reafirmat angajamentul față de AC Milan, în ciuda zvonurilor potrivit cărora echipa urma să aibă un nou investitor.

În ultima vreme au apărut tot felul de zvonuri legate de faptul că AC Milan va avea un nou patron, ca urmare a faptului că Silvio Berlusconi a fost condamnat, anul trecut, la patru ani de închisoare cu executare, dar și pentru că echipa trece prin cel mai greu moment din ultimii ani în Serie A.

Tocmai de aceea, fata magnatului italian, Barbara, a spus, într-o conferință de presă, că familia sa va continua să investească în gruparea milaneză. 

Barbara Berlusconi, care deține funcția de director executiv, a spus că familia fostului premier italian are în vedere vânzarea unui pachet de acțiuni cu procente între 20 și 30% și că va cauta parteneri în acest sens.

AC Milan, care se află sub dominația familiei Berlusconi din 1986, ar putea avea noi asociați din Orientul Mijlociu sau din Statele Unite, acolo unde se va deplasa Barbara în viitorul apropiat.

”Reiterez angajamentul familiei mele față de AC Milan. Vrem să continuăm pe acest drum. Eu am o relație foarte bună cu Adriano Galliani și ambii avem idei foarte bune pentru ca echipa să reajungă acolo unde-i este locul. Am investit mereu foarte mulți bani, la fel vom face și de acum înainte. Lucrăm și pentru fani, deoarece aceștia trebuie respectați”, a spus Barbara Berlusconi.

Astfel, AC Milan ar putea urma exemplul rivalilor de la Inter. Acolo, pachetul majoritar a fost achiziționat de magnatul indonezian Erick Thohir, afacere estimată la 350 de milioane de euro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑