Antrenamentul Stelei de joi. Gâlcă se axează pe forță, exercițiile seamănă cu cele ale lui Reghecampf



 

**VIDEO** Antrenamentul Stelei de joi. Gâlcă se axează pe forță, exercițiile seamănă cu cele ale lui Reghecampf

Jucătorii Stelei trag tare la antrenamentele conduse de Costel Gâlcă. Ei vor să îi ofere primul meci fără înfrângere noului tehnician, după cele 3 partide pierdute cu FC Chiasso, Lugano și Ludogorets.

Steaua trebuia să joace joi împotriva lui Anderlecht, însă amicalul cu belgienii a căzut. Antrenorul Stelei a profitat de acest lucru să își încarce fizic jucătorii. 

Ședința de pregătire a fost centrată mai mult pe forță, exerciții cu mingea medicinală și cu diferite benzi. Metodele de pregătire din prezent seamană cu cele văzute la Reghecampf în ultimii doi ani.

Accidentat la mână în cursul săptămânii precedente, Adi Popa și-a dat jos fașa și a făcut alergări ușoare.

Noul antrenor secund din Ghencea, fostul fotbalist Nicolae Dică s-a băgat și el la joc, iar mai jos îl puteți vedea și trăgând la poartă.

Voia bună domnește la antrenamentele Stelei, pot fi observate zâmbetele de pe fețele lui Sânmărtean și ale colegilor săi.

Pentru campioana României urmează meciurile de pregătire cu Oldham (Anglia), pe 5 iulie și cu AEL Limassol (Cipru), două zile mai târziu. Primul meci oficial cu Gâlcă pe bancă va avea loc pe 11 iulie, Supercupa României, împotriva echipei care i-a furat Stelei Cupa, Astra Giurgiu. (DETALII AICI)

Mai jos imagini de la antrenamentul susținut de Steaua în Anglia, în cursul zilei de joi


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑