Gâlcă: ”Am făcut un meci foarte bun, cu ocazii multe. La fel vom juca și cu Aktobe. Noi suntem Steaua!”



03 августа 2014

 

**VIDEO** Gâlcă: ”Am făcut un meci foarte bun, cu ocazii multe. La fel vom juca și cu Aktobe. Noi suntem Steaua!”

Gâlcă a fost mulțumit de prestația echipei din fața oltenilor de la CS Universitatea și a promis o evoluție la fel de bună în fața kazahilor de la Aktobe.

Antrenorul campionilor, Costel Gâlcă, a spus că Steaua ar fi trebuit să se impună la un scor mult mai mare în dauna celor de la CS Universitatea Craiova (scor 3-1, DETALII AICI).

”A fost un meci atipic, pe care nu mi-l doresc să se repete, din cauza faptului că a fost fără spectatori. Am avut un joc foarte bun, cu ocazii mari, puteam câștiga la un scor mult mai mare. Important este că n-am avut niciun accidentat”, a spus Gâlcă la conferința de presă.

Tehnicianul, în vârstă de 42 de ani, a lăudat prestația pe care a avut-o Sânmărtean și a spus că nu există niciun conflict între el și mijlocaș.

”Lucian Sânmărtean a avut o evoluție foarte bună și asta s-a văzut în jocul echipei. Are calități tehnice foarte bune, deci trebuie să ne așteptăm la evoluții și execuții spectaculoase. Relația mea personală și profesională cu el a fost ca întodeauna, nimic mai mult. Este un jucător foarte important pentru noi”, a spus Gâlcă.

Chestionat dacă este mulțumit de modul în care se exprimă echipa pe teren, Gâlcă a replicat:

”Creștem de la zi la zi și sper ca aceste evoluții să le avem și pe viitor. Avem nevoie de jucători, suntem angrenați în mai multe competiții și trebuie să rulăm jucători”, a mai spus antrenorul.

Legat de problemele de lot, antrenorul campionilor a oferit următoarele detalii.

”Lemnaru a suferit o accidentare la Aktobe, dar nu știu sigur, fie o întindere, fie o ruptură, medicul știe mai bine. Referitor la Gardoș, sper ca de săptămâna viitoare el să revină și pe finalul ei să reintre în programul echipei.”

Costel Gâlcă așteaptă cu încredere meciul cu Aktobe.

”Va fi un meci diferit, dar cu siguranță că vom marca multe goluri. O să avem un joc foarte bun, vom domina partida, vom marca primii și mai multe goluri ca la Aktobe.

Noi suntem Steaua, Îmi place jocul de pase, ca echipa mea să reacționeze imediat după piederea mingii, să avem constanță în meci”, a mai spus tehnicianul.

În final, Gâlcă a vorbit și despre transferuri:
”Așteptăm ca Luchin să vină, ne gândim la el, sper să vină cât mai repede posibil și de aceea nu ne-am gândit la altă variantă. Cât despre Costin Lazăr, eu nu știu nimic despre un asemenea transfer, nu cred.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑