Fanii lui Deportivo sunt în conflict deschis cu șefii clubului și au plecat de la meci în semn de protest



 

**VIDEO** Fanii lui Deportivo sunt în conflict deschis cu șefii clubului și au plecat de la meci în semn de protest

La o lună de la dispariția tragică a lui Francisco Javier Romero, fanul lui Deportivo ucis în timpul confruntărilor dintre suporterii galicieni și cei ai lui Atletico Madrid, situația de la clubul de pe El Riazor este departe de a fi una liniștită.

Galeria lui Deportivo cere demisia in-corpore a conducerii clubului, iar protestele nu au lipsit la ultimul meci de campionat. După ce au jucat trei partide fără spectatori (două ca suspendare și unul ca urmare a boicotului fanilor), jucătorii lui Deportivo la Coruna au avut surpriza neplăcută ca suporterii echipei să plece de pe stadion în minutul 17 al partidei cu Athletic Bilbao. Surprinzător, gazdele s-au impus în cele din urmă cu 1-0.

La meciul cu Bilbao, fanii gazdelor au afișat bannere prin care au cerut demisia președintelui și a colaboratorilor săi, dar au afișat și un mesaj în memoria ultrasului decedat în noiembrie 2014: "Jimmy trăiește!". În momentul în care s-a fluierat startul partidei pe El Riazor, galeria lui Depor s-a întors cu spatele la terenul de joc, tot în semn de protest față de modul în care este condus clubul, dar restul spectatorilor i-au încurajat pe jucătorii favoriți.

În doar câteva minute, tabăra fanilor protestatari și cea a "pacifiștilor" a intrat într-un conflict evident și totodată zgomotos. Spectatorii de la tribune au fluierat copios scandările celor din peluză, iar în cele din urmă facțiunea Riazor Blues, cea mai vehementă la adresa conducerii, a părăsit stadionul în timpul partidei, încă din prima repriză.

Deportivo la Coruna este pe locul 15 în Primera, cu 16 puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑