"CSM București - HCM Baia Mare este ca Real - Barcelona!". Meciul e joi (18:00), pe Digi Sport 1



 

**VIDEO**

Duelul CSM Bucureşti - HCM Baia Mare, din etapa a 22-a a Ligii naţionale feminine de handbal, se anunţă unul de cinci stele. Cu 9 campioane mondiale pe teren, 5 la CSM şi 4 la HCM, derby-ul este comparat cu El Clasico.

"Am mai comparat acest meci cu unul de fotbal, cel dintre Real Madrid şi Barcelona. Aşa este şi aici. Vorbim despre două echipe de top. Dacă trebuie să le compar, ambele au portari foarte buni, au pivoţi foarte buni, au, probabil, unele dintre cele mai bune extreme din lume.

Cred că CSM are un plus la linia de 9 metri, care aştept să facă diferenţa la final. Sunt destul de sigur că CSM va câştiga titlul în acest sezon" e de părere Jakob Vestergaard, fostul director sportiv al celor de la CSM, devenit între timp selecționerul Germaniei.

Cu bugete de aproape 2 milioane de euro fiecare, CSM Bucuresti şi HCM Baia Mare vor să cucerească Europa în anii următori. Lupta între cele două echipe se dă nu doar pe teren, ci şi la nivelul transferurilor.

Echipa lui Mette Klit vrea să se întărească pentru sezonul viitor chiar de la adversare. Jucătoarea campioanei, Eliza Buceschi, este una dintre ţintele bucureştencelor.

"Negociem cu câteva jucătoare din Romania și sperăm să semnăm cel puțin cu două dintre ele până la sfârșitul sezonului" a dezvăluit Constantin Căliman, directorul general al celor de la CSM Bucureşti.

CSM București - HCM Baia Mare se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, joi de la ora 18:00.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑