Dialog savuros între rivali: ”Marc ar fi avut concurență la Steaua”/ ”Nu vă faceți griji, e la noi acum”



 

**VIDEO** Dialog savuros între rivali: ”Marc ar fi avut concurență la Steaua”/ ”Nu vă faceți griji, e la noi acum”

Dorit și de Steaua, fundașul Andrei Marc a ales să meargă la Dinamo, deși tatăl său l-a sfătuit să rămână la Ceahlăul. Președintele de imagine al echipei din Ghencea, Helmuth Duckadam, a recunoscut că stoperul de 21 de ani a fost dorit la Steaua, dar îl felicită pe acesta pentru alegerea făcută.

”A fost o perioadă în care s-a vorbit de acest transfer, dar cred că până la urmă lui Marc chiar îi pare bine că a ajuns la Dinamo. Nu că nu i-ar fi plăcut la Steaua, dar acolo concurența era mult mai mare și mai acerbă și avea șanse mici să joace”, a declarat Duckadam, în direct în emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport. În studio a fost prezent și managerul sportiv al rivalei Dinamo, care i-a transmis ”rivalului” său că doar Varela ar fi fost sigur de postul său și că Marc ar fi avut loc lângă internaționalul capverdian.

Dialogul dintre cei doi ”oficiali” ai granzilor bucureșteni a continuat apoi.

„Păi la noi sunt Varela, Papp, Luchin, jucători de echipă națională. A venit și Tamaș...”, a enumerat Duckadam fundașii centrali ai Stelei.

„Nu vă faceți probleme, că e la noi acum”, l-a întrerupt Dănciulescu, râzând.

În cele din urmă, eroul de la Sevilla a încheiat discuția: ”A vrut mai mult la Dinamo”.

Însuși fundașul central a declarat, în momentul prezentării oficiale, că putea ajunge la Steaua, dar a ales Dinamo. ”Da, într-adevăr, Steaua a vrut să mă ia, cum se spune, dar Dinamo m-a contactat prima. Eu am ales să vin la Dinamo pentru că sincer îmi place mai mult Dinamo”, a declarat jucătorul de 21 de ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑