O fostă legendă a Stelei nu crede că se va simţi lipsa lui Tănase! "Ne bucurăm că şi-a găsit echipă"



 

**VIDEO** O fostă legendă a Stelei nu crede că se va simţi lipsa lui Tănase!

Cristi Tănase a plecat de la Steaua, după 6 sezoane petrecute pentru campioană. Mijlocaşul de 28 de ani s-a înţeles cu Tianjin Teda şi va fi al treilea român care evoluează pentru gruparea din China, după Bogdan Mara şi Marius Bilaşco.

O fostă legendă a Stelei, Miodrag Belodedici, nu crede că plecarea lui Tănase va lăsa un gol mare în linia de mijloc a echipei lui Mirel Rădoi.

"Suntem bucuroşi că şi-a găsit echipă, dar speram să fie o echipă cu nume mai mare. Lumea spune că Steaua a scăpat de Tănase. A stat foarte mulţi ani la Steaua. A jucat şi bine şi mai puţin bine şi i-a venit şi lui timpul să plece. Cred că n-o să se simtă foarte mult lipsa lui", a declarat fostul internaţional român pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

După plecarea lui Tănase, Alexandru Chipciu va fi mai mult ca sigur titularul postului de mijlocaş stânga, el declarând în mai multe rânduri că acolo dă cel mai bun randament. Rădoi mai are în schimb şi alte două variante: Rareş Enceanu şi Nicuşor Stanciu.

Totuşi, perioada de transferuri nu s-a încheiat încă şi tehnicianul aşteaptă aducerea unui jucător pe postul lăsat liber de cel alintat "Dodel".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑