Monica Niculescu și-a aflat adversara din optimi, la Wimbledon. Are avantaj clar la meciurile directe



 

**Monica Niculescu și-a aflat adversara din optimi,** la Wimbledon. Are avantaj clar la meciurile directe

Monica Niculescu a ajuns în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, competiție care este transmisă ÎN DIRECT și în exclusivitate la Digi Sport, după ce a trecut în două seturi de cehoaica Kristyna Pliskova.

Sportiva noastră, numărul 48 WTA, și-a egalat performanța din 2011, atunci când a atins faza optimilor și la US Open. Niculescu are acum șansa de a realiza cel mai bun rezultat al carierei într-un turneu de Grand Slam, și anume calificarea în sferturi, dacă va trece de Timea Bacsinszky (26 de ani, nr. 15 WTA).

Sportiva din Elveția are parte de un an foarte bun. După ce a ajuns pentru prima dată în turul al treilea de la Australian Open, în ianuare și a bifat pentru prima dată o semifinală la Roland Grarros, luna trecută, Timea este acum în cărți și pentru fazele superioare de la ”All England Club”.

Bacsinszky a trecut fără emoții de Sabine Lisicki, nimeni alta decât finalista din 2013, în două seturi, 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat doar 68 de minute.

La prima vedere, Monica Niculescu pare favorită în fața elvețiencei Timea Bacsinszky datorită rezultatelor directe de până acum. Cele două sportive s-au întâlnit de cinci ori în patru ani (2007-2011) iar Monica s-a impus de patru ori, dar niciodată pe iarbă.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑