Tahar, primul gol în Liga 1 la Steaua, la 10 zile după ce a calificat-o în Cupă. A fost la un pas să plece



04 октября 2015

 

**VIDEO** Tahar, primul gol în Liga 1 la Steaua, la 10 zile după ce a calificat-o în Cupă. A fost la un pas să plece

VIDEO CSMS Iași - Steaua 1-2. Aymen Tahar a intrat pe teren în minutul 20 al meciului de la Iași - în locul accidentatului Enceanu - și a marcat primul gol în campionat în tricoul Stelei.

În urmă cu aproximativ două luni, la Steaua se discuta insistent despre posibilitatea ca Tahar să fie împrumutat la altă echipă, deși nu trecuse prea mult timp de la transferul său de la Gaz Metan Mediaș. Acum, mijlocașul algerian a marcat două goluri importante pentru roș-albaștri, în decurs de numai 10 zile. Primul a decis victoria cu 1-0 pe terenul Universității Cluj și totodată calificarea campionilor în optimile de finală ale Cupei României.

La Iași, Tahar (26 de ani) a punctat pentru prima dată în campionat în tricoul Stelei, tot în deplasare, în victoria cu 2-1 contra lui CSMS Iași. L-a înlocuit în minutul 20 pe Enceanu și a jucat ca mijlocaș stânga în sistemul 4-3-3, o poziție nouă pentru el, dar din care a reușit să puncteze în minutul 79. A urcat excelent la colțul lung și a punctat la capătul unei centrări trimise pe jos de Nicușor Stanciu.

"A fost un meci greu. Înainte, șansele erau egale, dar în repriza secundă am înscris destul de repede și am deschis jocul. Nu suntem departe de primul loc. În primele 5-6 etape, poate că ne-am concentrat mai mult pe meciurile din Europa și asta ne-a distras. Acum, ne putem concentra doar pe campionat și pe cele două Cupe și cred că putem câștiga din nou titlul.", a declarat Aymen Tahar, la finalul meciului CSMS Iași - Steaua 1-2.

Algerianul a intrat în partea stângă a liniei mediene, pe un post pe care nu a mai jucat până acum, dar s-a achitat de sarcinile pe care i le-a trasat Mirel Rădoi: "E diferit. Antrenorul avea nevoie de mine pe partea stângă la mijlocul terenului. Nu sunt obișnuit cu acea poziție, dar sunt bucuros să joc oriunde îmi cere antrenorul și că am reușit să ajut echipa".

Mijlocașul a vorbit cu Mirel Rădoi și a povestit ce i-a transmis tehnicianul, atunci când a devenit clar că nu va pleca la o altă echipă.

"Mă bucur că încă sunt jucătorul Stelei și muncesc din greu, cât sunt aici. Fac tot ce pot și până se va schimba acest lucru, nu vreau să comentez mai mult. Vreau să muncesc pentru a demonstra că am destulă calitate. Am vorbit cu Mirel, a fost bun cu mine și mi-a explicat situația și mi-a spus să muncesc în continuare.", a mai precizat mijlocașul.

În cele 3 sezoane și jumătate în care a jucat la Gaz Metan Mediaș, algerianul a marcat 5 goluri în 92 de meciuri în Liga 1.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑