Ronaldo trebuia eliminat încă din minutul 22 al meciului cu Bilbao



05 февраля 2014

 

**VIDEO** Ronaldo trebuia eliminat încă din minutul 22 al meciului cu Bilbao

Cristiano Ronaldo a fost eliminat duminică în minutul 75 al partidei Athletic - Real (VEZI AICI DETALII), din etapa a 22-a a Primerei Division. Portughezul a contestat cartonașul roșu primit după o altercație cu Gurpegi și Iturraspe, iar Real a cerut să nu fie suspendat. Numai că proaspătul câștigător al Balonului de Aur ar fi trebuit eliminat încă din minutul 22 al disputei de pe San Mames Barria, pentru o intrare dură asupra lui Mikel Rico.

Ronaldo l-a călcat atunci pe mijlocașul bascilor, intenționat, într-un moment în care arbitrul Ayza Gamez oprise jocul și dictase fault pentru Athletic, după o intrare a lui Xabi Alonso asupra lui Ander Herrera. Ronaldo a continuat intenționat să alerge după balon și l-a călcat pe Mikel Rico, dar arbitrul era cu spatele și n-a văzut nimic.

Portughezul a fost ulterior trimis la cabine la două minute după ce Ibai Gomez marcase și astfel stabilise scorul final 1-1 (VEZI DETALII AICI), iar la ieșirea din teren a făcut un gest care-i poate aduce minim două etape de suspendare.

Oricum, suspendarea e valabilă doar în campionat, astfel că Ronaldo va fi pe teren miercuri seara, în turul semifinalelor Cupei Spaniei, meciul de pe teren propriu cu Atletico.

Real - Atletico începe la ora 21:00 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Fazele cele mai importante vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑