Barça a învins cu 8-0, dar portarul ei a reușit parada etapei a 35-a în Spania. Super intervenție!



 

**VIDEO** Barça a învins cu 8-0, dar portarul ei a reușit parada etapei a 35-a în Spania. Super intervenție!

VIDEO Cordoba - Barcelona 0-8. Barcelona a obținut, duminică, cel mai clar succes al său în deplasare din istoria campionatului Spaniei, iar la această performanță nu au contribuit doar atacanții, ci și portarul.

Claudio Bravo (32 de ani) a bifat 21 de meciuri fără gol primit în acest sezon de La Liga și e la două partide de recordul all-time al clubului (23 de meciuri fără gol în stagiunea 1986-1987). Duminică, în ultima etapă, goalkeeper-ul chilian a păstrat din nou poarta intactă, pentru a cincea oară consecutiv!

Una dintre intervențiile sale de pe terenul Cordobei le-a luat ochii tuturor. În minutul 60, Ekeng - intrat pe teren de două minute - a șutat puternic, din afara careului, iar Claudio Bravo s-a întins serios și a respins în lateral cu un plonjon de efect.

19 goluri în 35 de meciuri a primit Claudio Bravo în acest sezon în La Liga, cele mai puține din toată primul eșalon spaniol.

21 de meciuri fără gol primit are chilianul în La Liga, în acest sezon, fiind lider în această privință. Cel mai apropiat de el este Sergio Asenjo, de la Villarreal (14).

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑