EXCLUSIV Laurențiu Marinescu: ”Mergem la Plzen să marcăm, să facem un joc mare!”



05 августа 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Laurențiu Marinescu: ”Mergem la Plzen să marcăm, să facem un joc mare!”

Laurențiu Marinescu vorbește cu optimism despre returul cu Viktoria Plzen, spune că el și colegii săi sunt pregătiți pentru a marca, singura modalitate prin care Petrolul rămâne în cărți pentru un loc în play-off.

Petrolul a fost extrem de aproape de o victorie contra celor de la Viktoria Plzen, în prima manșă din cel de-al treilea tur preliminar al Europa League. Cehii au egalat însă pe final (DETALII AICI și VIDEO) și au acum prima șansă la calificare.

Elevii lui Răzvan Lucescu n-au dezarmat însă și promit o evoluție remarcabilă la Plzen. Unul dintre jucătorii de bază ai ploieștenilor, Laurențiu Marinescu, a vorbit, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

”Am făcut un prim meci destul de bun, păcat că am primit acel gol pe final... A trecut, acum suntem concentrați pe meciul retur. Noi știm că, oriunde jucăm, trebuie să ne impunem jocul și să câștigăm.

Ne dorim calificarea. Știm că Viktoria este o echipă bună, experimentată, dar dacă suntem mai atenți, vom avea de câștigat”, a spus mijlocașul ”găzarilor”.

Marinescu a vorbit și despre strategia pe care o vor adopta petroliștii în returul cu Plzen, care va fi în DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1, joi, de la ora 21:00.

”Noi mergem să marcăm acolo, să facem un joc bun și asta se va vedea în evoluția noastră. Îmi doresc de la meci la meci să joc mult mai bine, mai ales că vin după aproape un an de zile în care n-am jucat, plus că vreau să fiu mai bun ca înainte”, a încheiat Marinescu pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑