Rapid a pierdut cu o echipă de Liga a III-a, dar giuleștenii sunt optimiști: ”Miroase totul a nou!”



05 августа 2014

 

**VIDEO** Rapid a pierdut cu o echipă de Liga a III-a, dar giuleștenii sunt optimiști: ”Miroase totul a nou!”

Rapid a pierdut astăzi meciul amical disputat în compania echipei din liga a treia Juventus București, cu 0-2. Echipa antrenată de Eugen Trică a marcat în minutele 22 și 85.

Pentru echipa pregătită de Ionel Ganea au jucat mai mulți fotbaliști sosiți în probe, precum Nadjib, jucător sosit de la Evian, dar și Nicolae Vasile și Daniel Niculae, cei doi revenind în lotul giuleștenilor. În repriza secundă, atacantul a evoluat pe postul de fundaș central.

În teren a fost introdus, în prima parte, și Daniel Pancu, absent la ultimul meci al Rapidului, cu Viitorul, din cauza unei accidentări. De altfel, Pancone a declarat că se simte apt de joc și pregătit pentru a evolua etapa viitoare, vineri, cu Gaz Metan Mediaș.

„A fost un antrenament foarte bun, mai ales pentru cei care au fost accidentați sau pentru cei care nu au jucat. Întotdeauna sunt bune asemenea amicale.

Sunt bine acum, se vede că vin după o săptămână de pauză, sunt pregătit pentru meciul de vineri. Nu e problema mea cum au jucat jucătorii veniți în probe, e normal, nu se cunosc între ei... Totuși, e ciudat așa, în timpul campionatului să avem încă jucători în probe. E greu și pentru antrenori să-și dea seama într-un timp atât de scurt despre cât de buni sunt jucătorii din probe.

Normal că mi-au plăcut câțiva jucători din cei veniți în probe, i-am văzut și la antrenamente, dar eu nu pot să mă pronunț public”, a declarat Daniel Pancu la finalul partidei amicale.

Atacantul giuleștenilor crede că Rapid trebuie să strângă cât mai multe puncte, dar și să-și formeze un lot cât mai competitiv în cât mai scurt timp.

„Suntem tot timpul sub presiune, dar trebuie să adunăm puncte. Au venit bine primele trei puncte din acest campionat, într-un moment dificil, și speră să continuăm această serie.

Avem o atmosferă plăcută la Rapid, jucătorii sunt primiți foarte bine, suporterii sunt alături de noi. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte până când reușim să formăm o echipă, care să fie omogenă și care să se cunoască foarte bine.

Lui Daniel Niculae nu mai avem ce să-i spunem, el știe foarte bine că noi îl așteptăm întotdeauna. A avut o jumătate de an perfectă în Liga a doua, e opțiunea lui, dar cred că în cele din urmă se va întoarce. Avem speranța că în cele din urmă va fi bine și la noi”, a mai spus Pancu.

Atacantul de 36 de ani susține că lucrurile revin încet-încet la normal la Rapid, de când clubul a fost preluat de omul de afaceri moldovean Valerii Moraru.

„E un sentiment plăcut să revenim la Pro Rapid, e casa noastră, identitatea noastră. Miroase a nou și în camere și la bucătărie și la vestiare și pe afară. Mai rămâne să se pună la punct terenul de antrenament și lucrurile vor reveni la normal, așa cum au fost nu cu foarte mult timp în urmă.

Puțină lume se aștepta să învingem Viitorul, nu pentru că am fi jucat cu Real Madrid, dar așa era situația. Suntem optimiști înaintea meciului cu Gaz Metan”, a încheiat Pancu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑