Fără junioare la Europene. Gheorghe Tadici: ”Riscăm să le accidentăm”



05 августа 2014

 

**VIDEO** Fără junioare la Europene. Gheorghe Tadici: ”Riscăm să le accidentăm”

Campioanele mondiale din Macedonia nu intră în calculele lui Gheorghe Tadici pentru Europenele din decembrie. "Sunt prea tinere, riscăm să le accidentăm", şi-a motivat selecţionerul decizia.

Gheorghe Tadici consideră că ar fi o greşeală promovarea la prima reprezentativă a jucătoarelor lui Aurelian Roşca, medaliate cu aur la Campionatele Mondiale Under 18.

„Nu se pune problema, am văzut că se vehiculează în presă venirea unor jucătoare de la lotul de junioare. Promovările acestea trebuie făcute argumentat, cu cap și nu doar pe stări emoționale. Din punct de vedere biologic, acestor fetițe le mai trebuie doi ani de zile ca să acceadă spre senioare, astfel riscăm să le accidentăm, să se rupă și chiar să iasă din circuit”, a spus Tadici.

Naţionala de senioare a României se antrenează la Oradea pentru turneul final. Fără Cristina Neagu, aflată în pregătire cu Buducnost, echipa condusă de Gheorghe Tadici va participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la un turneu amical la Kecskemet, unde va întâlni Angola, Ungaria A şi Ungaria B.

„Jucăm cu două echipe care vor participa la turnee finale de CM sau CE - Angola la Mondial, Ungaria la European - și ne împerechem cu ele chiar în luna decembrie. Este un test util pentru noi și pentru ele”, a mai spus selecționerul echipei naționale.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑