Naţionala Coreii de Sud va fi antrenată de un german. Cine este acesta



05 сентября 2014

 

Un  german va antrena echipa naţională a Coreii de Sud. Este vorba despre Uli Stielike care are drept obiectiv calificarea asiaticilor la Campionatul Mondial din Rusia care va avea loc în 2018. Totuşi, neamţul va avea viaţă grea la noua sa echipă. El va trebui să antreneze atât echipa de seniori, cât şi selecţionata feminină  de tineret.

Un  german va antrena echipa naţională a Coreii de Sud. Este vorba despre Uli Stielike care are drept obiectiv calificarea asiaticilor la Campionatul Mondial din Rusia care va avea loc în 2018.

''Federaţia de fotbal îl va ajuta pe noul antrenor, Uli Stielike să facă din selecţionata noastră o echipă competitivă care va obţine succese. El va avea toată susţinerea noastră'', a spus preşedintele federaţiei de fotbal din Coreea de Sud, Lee Yong-Soo.

Preşedintele federaţiei coreene de fotbal a mai adăugat că Stielike se va muta la Seul cu soţia sa şi va antrena două selecţionate: cea de seniori şi cea feminină de tineret.

''Stielike este plin de entuziasm în ceea ce face şi asta ne-a cucerit. Experienţa sa de antrenorat în Germania la echipa de tineret, îl va ajuta să implementeze acelaşi stil şi la selecţionatele noastre''.

Noul antrenor al asiaticilor va fi prezentat pe opt septembrie şi va debuta în aceeaşi zi în care sud-coreenii vor întâlni Uruguay într-un meci amical. Stielike are 59 de ani şi a bifat 42 de partide în tricoul Germaniei de Vest. Anterior el a mai antrenat selecţionatele Elveţiei şi a Coastei de Fildeş.

În cariera sa de jucător, acesta a câştigat trei titluri în Germania cu Borussia Moenchengladbach şi alte trei în Spania cu Real Madrid.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑