Britanicul Tai Woffinden a devenit campion mondial la Speedway înainte de sfârşitul competiţiei



05 октября 2015
Foto: expressandstar.com

Britanicul Tai Woffinden a devenit campion mondial la Speedway cu o etapă înainte de sfârşitul competiţiei. Woffinden a cucerit al doilea titlul în ultimii trei ani şi a izbucnit în lacrimi când a aflat această veste.

Cu un avantaj de 25 de puncte în faţa campionului în exerciţiu, Greg Hancock, Tai Woffinden nu i-a venit să creadă atunci când principalul său contracandidat la titlu a terminat pe locul patru în semifinalele Marelui Premiu al Poloniei. Datorită acestui lucru, Woffinden a devenit campion mondial cu o etapă înainte de sfârşitul competiţiei.

Tai Woffinden a câştigat titlul în Speedway pentru a doua oară în ultimii trei ani şi a devenit abia al treilea britanic care reuşeşte această performanţă, după Freddie Williams şi Peter Craven.

Woffinden va primi trofeul de campion mondial în ultima etapă a turneului, care va avea loc pe 24 octombrie în Australia.

Motocicliștii au încântat spectatorii în Marele Premiu al Poloniei. În finală, Nicki Pedersen, Jason Doyle, Niels-Kristian Iversen şi Maciej Janowski au oferit un show de zile mari. După o luptă pe muchie de cuţit, Pedersen a fost cel care a câştigat cursa.

Pe poziţia secundă la Marele Premiu al Poloniei s-a clasat Jason Doyle, iar podiumul a fost completat de Maciej Janowski.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑