Banderola Stelei nu merge nici la Gardoș, nici la Sânmărtean sau Chipciu. "Noul căpitan e Tănase!"



 

**VIDEO** Banderola Stelei nu merge nici la Gardoș, nici la Sânmărtean sau Chipciu.

Soarta banderolei de căpitan a Stelei a rămas o necunoscută, după ce, în această vară, din Ghencea au plecat Pintilii și Tătărușanu, principalele opțiuni ale roș-albaștrilor.

Florin Gardoș, care a împlinit deja 4 sezoane la gruparea "militară", s-a autopropus căpitan (DETALII AICI), iar printre favoriții la postura de lider din teren se mai numărau Lucian Sânmărtean și Alexandru Chipciu. După accidentarea suferită sâmbătă de fundașul central (VIDEO și DETALII AICI), apăruseră semne de întrebare, având în vedere că era în "pole position" și pentru postura de căpitan, însă un coleg a risipit semnele de întrebare în acest sens.

Tânărul Robert Vâlceanu, care sâmbătă a deschis scorul la primul meci câștigat de Steaua în mandatul lui Costel Gâlcă, 4-1 cu Oldham Athletic (VIDEO și DETALII AICI), a avansat o variantă nouă pentru destinația banderolei. "Din câte am văzut în meciurile trecute, noul căpitan este Tănase", a spus mijlocașul în vârstă de 17 ani, care în sezonul precedent a devenit al doilea cel mai tânăr marcator din Liga 1 (VIDEO și DETALI AICI) și primul în această ierarhie în istoria Stelei (DETALII AICI).

"Gardoș e un jucător de bază, un titular și e foarte important pentru noi. Nu e el noul căpitan. Din câte am văzut în meciurile trecute, noul căpitan este Tănase.", a declarat Robert Vâlceanu, la finalul meciului amical Steaua - Oldham Athletic 4-1.

Decarul Stelei a mai fost căpitan și în sezonul 2010-2011, când antrenori au fost Victor Pițurcă, Ilie Dumitrescu, Marius Lăcătuș, Sorin Cîrțu și Gabriel Caramarin.

La meciul de sâmbătă, primul câștigat în această vară de Steaua, Tănase nu a marcat și a intrat în minutul 66, la 1-1, dar a fost omul meciului, pasând la toate cele 3 goluri date pe final de roș-albaștri, fiind decisiv pentru victoria campioanei României.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑