Errani și Vinci au câștigat finala de dublu feminin de la Wimbledon!



 

**VIDEO** Errani și Vinci au câștigat finala de dublu feminin de la Wimbledon!

Italiencele Sara Errani şi Roberta Vinci au câștigat, sâmbătă, proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce au trecut în două seturi, scor 6-1, 6-3, contra perechii Timea Babos/ Kristina Mladenovic (Ungaria/Franța), în finala care a fost transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

Favoritele numărul 2 au avut nevoie de numai 56 de minute pentru a-și trece în palmares ultimul trofeu major. Errani și Vinci mai au în palmares Openul Australiei (2013 şi 2014), Roland-Garros (2012) şi US Open (2012).

"Suntem într-adevăr o echipă, petrecem fiecare zi cu familiile și antrenorii. Cred că e foarte important, ne ajutăm foarte mult reciproc", a declarat Sara Errani, la finalul meciului.

Italiencele sunt prima pereche care reușit să triumfe în toate turneele majore, după surorile Williams, care au realizat această performanță în 2001.

Turneul de la Wimbledon a fost primul în care Timea Babos și Kristina Mladenovic au format o echipă la dublu. Babos a triumfat în competiția de dublu feminin de pe iarba londoneză în 2010, pe când făcea cuplu cu americanca Sloane Stephens. Actuala ei colegă, Mladenovic, a câștigat anul trecut finala de dublu mixt, alături de Daniel Nestor (Canada).

Sursa foto: wimbleon.com


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑