Nani a semnat cu Fenerbahce. Fanii i-au făcut o primire senzaţională



**VIDEO** Nani a semnat cu Fenerbahce. Fanii i-au făcut o primire senzaţională

Fenerbahce Istanbul a confirmat transferul internaţionalului portughez Luis Nani, de la Manchester United, în schimbul a 6 milioane de euro.

În vârstă de 28 de ani, Nani pleacă de pe Old Trafford după opt sezoane, ultimul dintre acestea petrecut sub formă de împrumut la Sporting Lisabona, echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

În perioada petrecută în Premier League, lusitanul a câştigat 4 titluri, trofeul Champions League, Mondialul Cluburilor, 4 Supercupe ale Angliei şi Cupa Ligii.

></p><p>Nani, care a semnat un <strong>contract valabil pe 3 ani</strong>, a devenit al treilea portughez din actualul lot al lui Fenerbahce, după <strong>Raul Meireles</strong> şi <strong>Bruno Alves.</strong></p><p>De asemenea, Nani ar putea evolua alături de un fost coechipier de la Manchester United, olandezul Robin Van Persie, care <a href=s-ar fi înţeles deja cu echipa care a terminat pe locul 2 ediţia trecută a campionatului Turciei.

></p><p>Portughezul a sosit la Istanbul încă de duminică seară şi a avut parte de o primire senzaţională din partea fanilor lui Fener care l-au aşteptat la aeroport.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑