Veste tristă pentru microbişti. Cauza pentru care Xavi Hernandez s-a retras de la echipa națională



06 августа 2014
Foto: beinsports.tv

Xavi Hernandez s-a retras de la echipa națională a Spaniei. Mijlocașul Barcelonei își încheie aventura la prima reprezentativă după ce a evoluat în 133 de meciuri, câştigând două titluri europene şi unul mondial.

Mijlocașul Xavi Hernandez, în vârstă de 34 de ani, și-a anunțat retragerea din echipa națională a Spaniei. La conferința de presă, unde Xavi a anunţat despre decizia luată, au fost prezenți 100 de jurnalişti.

"Am luat decizia de a mă retrage de la echipa naţională. Turneul final din Brazilia a fost o dezamăgire pentru toată echipa. Pentru mine a fost şi mai dezamăgitor, pentru că nu am reuşit să joc în meciul decisiv cu Chile", declarat Hernandez.

Mijlocaşul spaniol mai are doi ani de contract cu Barcelona şi astfel va evolua doar la echipa de club.

Xavi a jucat 133 de meciuri pentru naţionala Spaniei și a marcat de 13 ori. El a debutat la prima reprezentativă în anul 2000 şi este al doilea cel mai selecţionat fotbalist la naţionala Spaniei. Înainte de a debuta la naționala mare, el a evoluat pentru selecţionatele de juniori şi de tineret.

Xavi a câştigat cu Spania de două ori Campionatul European, în 2008 şi 2012, iar cu patru ani în urmă a devenit campion mondial.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑