Iulian Roşu nu se mai gândește la Steaua: “Sunt mândru că joc la Rapid!”



06 августа 2014

 

**VIDEO** Iulian Roşu nu se mai gândește la Steaua: “Sunt mândru că joc la Rapid!”

Iulian Roșu este unul dintre jucătorii care au fost transferați în această vară de formația din Giulești. În vârstă de 20 de ani, fotbalistul format de Steaua se simte deja drept un rapidist veritabil, fiind foarte dornic să facă performanță alături de gruparea vișinie.

La finalul meciului amical pe care Rapid l-a pierdut cu 0-2 contra celor de la Juventus București (DETALII AICI), fotbalistul a povestit ce a simțit când a ajuns la noua sa formație

“M-am simţit foarte bine pe teren, chiar dacă am pierdut. A fost puţină oboseală după aceste zile, deoarece am efectuat mai multe antrenamente ceva mai tari, dar nu este asta o scuză. Oricum, am avut parte de un antrenament bun azi.

Colegii m-au primit foarte bine la Rapid, sunt niște băieți extraordinari și m-am integrat foarte bine în colectiv. În afara faptului că sunt niște fotbaliști extraordinari, sunt și niște caractere deosebite.

Mă simt mândru să port tricoul Rapidului, pentru că este o echipă mare și îmi doresc să fac performanță aici. De asta am venit, să joc și să demonstrez că pot juca la un nivel înalt”, a spus Roșu, care a debutat deja într-un joc oficial pentru noua sa echipă la victoria din deplasare contra Viitorului, scor 2-1 (DETALII AICI), când l-a înlocuit în minutul 81 pe Emil Dică.

Tânărul este bucuros și de faptul că are privilegiul de a se antrena și de a juca alături de fotbaliști precum Daniel Pancu și Daniel Niculae:

“Am de la cine să învăț foarte multe, de la Pancu și de la Daniel Niculae. Sunt niște oameni deosebiți și niște jucători care au arătat de-a lungul carierei lor cât de buni sunt.

Nu-mi este greu să joc în fața suporterilor Rapidului, din contră, pentru mine este o onoare. Ei sunt cei care au ținut această echipă în viață, în condițiile în care au avut parte de un patronat nu tocmai competent în trecut. Sunt mândru că port această emblemă pe piept.

Nu mă mai gândesc deloc la Steaua, sunt jucătorul Rapidului, am contract pe trei ani și sper să am evoluții cât mai apreciate. Suntem Rapid și sper să câștigăm fiecare meci pe care îl disputăm”. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑