Internaţionalul moldovean Artur Ioniţă s-a ales cu un coleg celebru la Verona



06 августа 2014
foto: europacalcio.it

Încă un plus de motivaţie pentru Artur Ioniţă. Internaţionalul moldovean s-a ales cu un coleg celebru la Verona. Echipa italiană l-a transferat pe căpitanul Mexicului şi fostul jucător al Barcelonei, Rafael Marquez. În acelaşi timp, Bayern Munchen şi-a ales un portar de rezervă de lux, după ce s-a înţeles cu Liverpool despre transferul lui Pepe Reina.

Artur Ioniţă va juca alături de fostul fundaş al Barcelonei, Rafael Marquez. Hellas Verona l-a transferat pe mexicanul în vârstă de 35 de ani, care în ultimul sezon a jucat la echipa din ţara natală, Club Leon.

Fotbalistul şi-a început cariera la o altă formaţie mexicană, Club Atlas, iar în Europa a mai evoluat la AS Monaco. La Barcelona, Marquez a jucat 163 de meciuri şi a înscris de nouă ori în şapte sezoane. După plecarea de pe Camp Nou, Marquez a jucat timp de doi ani la New York Red Bulls. 

La Mondialul din Brazilia, Rafael Marquez a devenit primul fotbalist care a fost căpitanul unei naţionale la patru ediţii ale Cupelor Mondiale.

În acelaşi timp, campioana Germaniei, Bayern Munich a ajuns la o înţelegere cu Liverpool pentru transferul portarului Pepe Reina.

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului de către managerul Karl-Heinz Rummenigge. Fostul mare jucător a mai anunţat că spaniolul urmează să ajungă la Munchen pentru a efectua vizita medicală.

Pepe Reina, în vârstă de 31, a ajuns la Liverpool în 2005, când s-a transferat de la Villarreal. Ultimul sezon, spaniolul l-a petrecut în Serie A, la formaţia Napoli.

Acesta a plecat de la cormorani după ce antrenorul Brendan Rodgers l-a transferat pe Simon Mignolet, care a devenit titular. Reina se va afla într-o situaţie similară şi la "bavarezi", unde portarul de bază este proaspătul campion mondial, Manuel Neuer.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑